HOME

HET BEDRIJF

VISIE

TARIEVEN

WERKWIJZE

DE LEIDING

NIEUWS

GASTENBOEK

FOTO`S

VERJAARDAG

FEEST

LINKEN

CONTACT

         
  Mijn naam is Cornellie Landveld, Franch en Free gastouder.
 
     
  Als administratief medewerkster heb ik ruim 20 jaar op kantoor gewerkt en de laatste 10 jaar als export/secretariaat medewerkster bij een confectiebedrijf.
Ik heb 2 volwassen dochters die studeren en nog thuis wonen.
Naast het werken op kantoor ben ik altijd met kinderen bezig geweest.
Mijn grootste hobby zijn de kinderen.
Ik had een drukke baan, maar er bleef nog voldoende tijd over voor de kinderen. Zo gingen wij 3 keer in de week naar de sportclub waar ze op atletiek zaten en 1 keer in de week naar stijldansen. Kinderen komen bij mij altijd op de eerste plaats. Wij hadden ons eigen knutsel uurtje.
Wij zijn nog steeds regelmatig bezig, maar nu ze ouder zijn geworden uit het knutselen zich in de vorm van taarten en koekjes bakken en versieren.
Koken is ook een grote hobby die wij gezamenlijk delen. Een drukke baan en allerlei activiteiten voor de kinderen organiseren vergt veel van je organisatievermogen. Ik vind dat sporten e.d. goed is voor de ontwikkeling van kinderen.
Door dat ik leidster was van een kinderknutselclubje voor kinderen van 8-13 jaar, hadden mijn kinderen iedere week ook nog een extra creatief ochtendje met mij.
Ik ben een aantal jaren mee geweest als leidster van een vakantie dagkamp in de Kennemerduinen. Hier had ik ook te maken met kinderen tot 13 jaar. Het voordeel van een dergelijk vakantie kamp was dat ook hier mijn eigen kinderen meegingen.

Ik kreeg de kans om van mijn hobby mijn beroep te maken en ben daarom de opleiding SPW-4 en HBO-Kinderopvang gaan volgen.
Beiden heb ik met een diplama afgesloten.
Ik kreeg in mijn werk te maken met kinderen met autisme- en gedragsproblemen. Tijdens mijn opleiding heb ik er heel veel aan gehad, dat ik al als zelfstandig leidster in de kinderopvang werkte. Ik heb voor diverse kinderdagverblijven in Amsterdam, Zaandam, Haarlem, Alkmaar en Nieuwe Niedorp gewerkt en besloot begin 2003 Kinderopvang ISIS-C.S.W. op te richten. Ik heb eerst een tijd alleen gewerkt, later in samenwerking met Gastouderbureau Berend Botje.
Sinds 2004 ben ik Franch en Free gastouder.
 

 

 
 
Stagiaires:
 
     
 

Er is bij Kinderopvang ISIS-C.S.W. plaats voor 1 2 stagiaires per week.
Wij werken hierin samen met het Horizon College en het leerflexpunt Alkmaar, maar andere scholen die een stagiaire willen aanmelden zijn ook welkom.

Vanaf september 2007 hebben wij een HBO studente erbij.
Zij gaat vanaf september 2007 t/m juni 2008 bij ons stage lopen.
Dit is voor ons een leuke uitdaging.
 

 

2006 - 2011 ISIS-C.S.W